Last New Year's

Ser fram emot det nya året. Tycker alltid att det känns lite bittersweet när året tar slut men nu känns det bara skönt. Ståtlig nyårsmiddag väntar imorgon, och lite annat smått och gott. Får se om vi slutar upp i ett dike någonstans. Inte helt omöjligt.

And the world spins madly on....


Completely, utterly and absolutely free

Jag har legat lite lågt med bloggen såhär i juletider. Har iallafall haft ett väldigt bra lov än så länge, och nu är jag äntligen hemma! Imorgon väntar en dag med absolut ingenting att göra. Satan vad skönt det ska bli.

Jag önskar er allesammans en God Jul!


En massa resande

Nu är jag snart hemma efter att ha åkt tåg sedan 08.17 imorse! Blir direkt in i duschen och sen sussa en timme eller två. Ikväll ska jag nämligen ta mitt pick och pack (igen) och åka till huvudstaden för att fira jul 🎁


"The only greatness for man is immortality"


The Adventures of Tintin


"It's a long climb up Fool's Hill"


iPhone-casesCandied freaking delicious apple

 

Åt kanderat äpple för första gången i mitt liv när jag var i Stockholm. Höll på att bryta sönder tänderna, men det var det helt klart värt!

A pursuit some called outstanding, or emotionally complex


Drive


Christmas in Stockholm


Julmarknad

Har spenderat hela dagen i Stockholm stad och gått på julmarknader och kollat i affärer. Sjukt mysig julstämning överallt! Har tagit en massa bilder som kommer upp här imorgon. Nu - mat!


Early morning frost


Virusskydd

Ligger här hemma, lider med mitt virus och kollar på Ellen. Frågan är ju hur bra det kommer gå att åka till storstaden imorgon.. Men vill ju inte missa julmarknad och NK's julskyltning! Har en hel del julklappar att köpa också. Ne, nu ska jag fortsätta kolla Ellen!

Can't deny that I want you but I'll lie if I have to


Stockholmsresan


Take Care

Känner att jag har varit väldigt frånvarande här på sista tiden. Har varit en rätt fullspäckad månad med 90-års firande, stockholmsresa & IKEA. Har köpt en julklapp än så länge. Snön har äntligen kommit. Det är en och en halv vecka kvar i skolan. Har inte träffat min älskling på över två veckor.


My beloved little cottage


RSS 2.0